fbpx

Vouwgordijnen op maat?
Laat je inspireren!

De laatste jaren zijn de vouwgordijnen zeer in trek. Dit komt omdat vouwgordijnen praktischer zijn dan de vertrouwde gordijnen en minder ‘ouderwets’ aandoen. Ook zijn vouwgordijnen in vele transparante variaties leverbaar waardoor het vouwgordijn ook een deel van de vitrage heeft overgenomen.

vouwgordijnen

Opgevouwen staat netjes

Vouwgordijnen staan bekend om hun klassieke uitstraling. Maar door te kiezen uit stoere effen stoffen passen vouwgordijnen ook goed in een modern interieur. Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid aanbod vouwgordijnen. Transparante, ondoorzichtige of verduisterende doeken in diverse effen kleuren of sfeervolle dessins garanderen dat er voor elk interieur een passend vouwgordijn is. Of dat nu klassiek of modern is.

Goedkope vouwgordijnen door levering uit eigen atelier

Wij produceeren alle vouwgordijnen in ons eigen atelier in Hilversum. Wij hebben door de eigen productie niet te maken met een tussenhandelaar en leveren de vouwgordijnen hierdoor tot wel 50% goedkoper dan de concurrent. Daarnaast kunnen wij u direct van dienst zijn wanneer u niet tevreden bent over één van onze producten. Het product hoeft niet via ons terug naar een producent; wij kunnen het probleem zelf snel oplossen.

top