fbpx

Vloeren

Laminaat

Laminaat

Laminaatvloeren zijn makkelijk te onderhouden en uitermate geschikt als vloer van uw woning. Kies uit veel verschillende kleuren, bijvoorbeeld wit, donkerbruin of beige laminaatvloer.

Lees meer…

Vinyl

Vinyl

Onze collectie vinyl vloeren is comfortabel door de veerkracht, zacht en warm aan de voeten en is duurzaam door de sterke toplaag. Makkelijk in onderhoud!

Lees meer…

PVC Vloer

PVC Vloer

Een PVC vloer is eenvoudig te leggen, is ijzersterk, waterafstotend en heeft een akoestische demping. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in talloze varianten, met een hout- of tegelstructuur.

Lees meer…

Parket hout

Parket hout

Een parketvloer is in de meeste gevallen een vloer die een warme, sfeervolle uitstraling combineert met praktisch gemak, kwaliteit en duurzaamheid!

Lees meer…

Tapijt

Tapijt

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling.

Lees meer…

Kunstgras

Kunstgras

Kunstgras maakt je terras of balkon een stuk vrolijker. Ook heb je altijd groen én kort gras in je buitenomgeving en kale plekken zijn verleden tijd.

Lees meer…

Ondervloeren

Ondervloeren

Een ondervloer is heel belangrijk voor een mooie afwerking van je houten vloer of laminaat. Naast geluidsisolatie zorgt het ook voor extra comfort.

Lees meer…

Vloerkleden

Vloerkleden

Vloerkleden geven de ruimte stijl, kleur en uitstraling. Bovendien is het geluiddempend. Maar de belangrijkste taak van vloerkleden is natuurlijk je voeten warmhouden.

Lees meer…

Deurmatten

Deurmatten

Deurmatten zijn niet alleen functioneel maar zeker ook decoratief. Het is natuurlijk logisch dat je stof en vuil buiten de deur wil houden maar het oog wil ook wat.

Lees meer…

top