fbpx

De ideale vloerbedekking
Sfeervol, zacht en warm!

Tapijt is de meest voorkomende vloerbedekking in Nederland. Dat komt met name doordat het bijna overal toepasbaar is, en tapijt is bij uitstek een warme vloerbedekking. Ook voor traprenovatie is tapijt een prima alternatief.

tapijt vloeren

Tapijt vloeren

Een goed tapijt zorgt voor warmte, sfeer en een gezellig gevoel in huis. Niet alleen voelen deze lekker warm en heerlijk zacht aan, zij kunnen in ieder ruimte geplaatst worden. Door de voortdurende verbetering in de tapijtenindustrie voldoen deze nu meer aan uw eisen en kunnen deze in verschillende ruimtes geplaatst worden. Van uw woon- of slaapkamer tot uw badkamer. Aangezien ieder ruimte een ander soort textiele vloerbedekking nodig heeft is het belangrijk dat u op voorhand goed weet aan welke eisen uw tapijt moet voldoen en waar deze geplaatst zal worden. Voor vochtige ruimtes bijvoorbeeld is het belangrijk dat de vloerkleed tegen water kan.

U wilt een vloerbedekking die bij u past. Die uw huis tot een thuis maakt, behaaglijk en intiem. Wagemans heeft het tapijt om uw ideeën te realiseren. Onze producten zijn kleurrijk en veelzijdig. U heeft keuze uit een synthetische of wollen tapijt, met een strakke, korte lussen pool of een zwierige dynamische hoogpool. Bovendien is tapijt geluiddempend. Een voordeel voor u en anderen.

top