fbpx

Duurzame Parketvloer
Betaalbaar en van topkwaliteit!

Een parketvloer is in de meeste gevallen een vloer die een warme, sfeervolle uitstraling combineert met praktisch gemak, kwaliteit en duurzaamheid!

houten vloeren

Houten vloeren

Een echte houten vloer, wie wil die luxe uitstraling nou niet? Een parketvloer is in de meeste gevallen een vloer die een warme, sfeervolle uitstraling combineert met praktisch gemak, kwaliteit en duurzaamheid! Een heel natuurlijke keus dus!

Er is niets zo authentiek als een echte houten vloer. Houten vloeren geven een gevoel dat onvergelijkbaar is met andere vloerbedekkingen. Wij begrijpen dat natuurlijk. Daarom hebben wij een zeer groot assortiment met prachtige merken houten vloeren.

Deze houten vloeren zijn gemaakt van de mooiste houtsoorten. Hierdoor krijgt u zeker die originele, authentieke sfeer waar u naar op zoek bent. Schroom u niet en kom eens langs in onze showroom. Dan kunt u op uw gemak een kijkje nemen in ons ruime aanbod houten vloeren en kunnen wij u eventueel advies geven.

Bij Gordijn en Vloer bieden wij uitsluitend houten vloeren van uitstekende kwaliteit. Wilt u bij ons in Hilversum een parketvloer aanschaffen? Wij bieden een verscheidenheid aan patronen: van stroken, visgraat en blokmotief tot een speciaal maatwerk patroon, aangepast aan uw wensen. Moet de houten vloer vast of los komen te liggen omdat u moet voldoen aan een bepaalde DB waarde, zoals vaak geëist wordt bij appartementencomplexen? Wij adviseren u graag!

Ook voor vragen over vloerverwarming of vloerkoeling onder uw houten vloer kunt u bij ons terecht. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld een speciale lamelvloer of tapis vloer. Wij bieden een groot aanbod in houten vloeren en houtsoorten, laminaat vloeren en PVC.

top