fbpx

Top kwaliteit laminaten
Met laminaat kan meer dan je denkt!

Laminaatvloeren zijn makkelijk te onderhouden en uitermate geschikt als vloer van uw woning. Kies uit veel verschillende kleuren, bijvoorbeeld wit, donkerbruin of beige laminaatvloer.

Laminaat

Laminaat vloeren

Laminaat is nog steeds een zeer populaire vlakke vloerbedekking die zich steeds verder ontwikkeld, op zowel decor als technisch vlak. Laminaat zelf is een product dat is samengesteld uit een basisplaat waarop een dessinpapier en een toplaag met melaminehars wordt gelamineerd onder hoge druk en temperatuur. Of je nu op zoek bent naar een traditionele vloer of een natuursteenlook, voor ieder interieur en budget is er wel een perfecte laminaatvloer te vinden. Daarnaast is laminaat eenvoudig in het onderhoud en stelt het geen hoge eisen aan de ondervloer.

Voor ieder interieur een geschikte laminaatsoort 

In ons assortiment vindt u laminaat in vele verschillende kleuren en laminaat met diverse motieven. Hierdoor is er altijd een prachtige laminaatsoort die past bij uw interieur. Met laminaat creëert u de ideale sfeer in uw woning. Momenteel zijn grijze en witte laminaatvloeren erg populair vanwege de frisse en moderne uitstraling, maar u heeft ook keuze uit de volgende kleuren: zwart, bruin, eiken en rode laminaat.

Keuzehulp: kies uw laminaat voor uw woning

De prijs en de kwaliteit van laminaat bepalen we aan de hand van de dikte van de vloer. Over het algemeen geldt dat hoe dikker het laminaat is, hoe minder het laminaat werkt. Het laminaat zet minder uit en gaat minder bobbelen als het dikker is. Dikker laminaat vermindert daarnaast de kans op kieren en met een dikkere laminaat soort heeft u zo min mogelijk kans op kraakgeluiden.

Keuzehulp
Dikte Ideaal voor
6 mm Zolder en berging
7 mm Slaapkamers
8 mm Woon- en leefgedeeltes
8-12 mm Winkels en kantoren
top