fbpx

Hoge kwaliteit kunstgras
Vertrouw op onze specialisten‎!

Kunstgras maakt je terras of balkon een stuk vrolijker. Ook heb je altijd groen én kort gras in je buitenomgeving en kale plekken zijn verleden tijd.

Kunsrgras

Topkwaliteit kunstgras

Kunstgras is de oplossing in uw tuin. Maaien is verleden tijd, u heeft geen last meer van dode plekken in het gras en u heeft tijd over voor uw andere hobby’s.

Kunstgras is de ideaal voor onder speeltoestellen, zwembad e.d. Kunstgras gaat lang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Het is dan ook puur genieten van uw tuin. Heeft u een hond? Geen probleem. Bij ons heeft u keuze uit meer dan 40 soorten. Kortom voor elk wat wils.

Ook voor sportgras bent u bij ons aan het juiste adres. Zoek u iets voor op het terras? Bij ons heeft u ruime keus uit diverse kleuren. Ook leveren wij lijm, lijmband, kleefband, kunstgraspennen, drukverdeeldoek, geotex etc.

Nooit meer maaien, nooit meer mesten, nooit meer sproeien

Door een gazon, speel- of sportveld met kunstgras aan te leggen bent u voor jaren uit de klussen. Kunstgras verkleurt niet, groeit niet en er kan geen onkruid of mos ontstaan.

Door de verregaande technologie en wereldwijde toepassing van kunstgras in vele grote stadions en sportvelden, is het product de afgelopen jaren kwalitatief sterk geëvalueerd.

top