fbpx

Op maat gemaakte jaloezieën
Sfeervol en praktisch!

Afhankelijk van jouw woonwensen kies je een houten jaloezie die bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, houtsoorten en kleuren. Alle houten jaloezieën worden volledig op maat gemaakt en je kunt deze volledig personaliseren.
Jaloezieen

Een jaloezie is een soort zonwering.

Dit soort beschutting bestaat uit horizontale of verticale stroken (lamellen), die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van aluminium, kunststof, textiel of hout. Deze worden doorgaans aan de binnenkant (in de dag) van een kozijn opgehangen, omdat ze dan minder gevoelig zijn voor weersinvloeden. Eventueel kan een jaloezie ook tussen twee glasplaten (dubbel glas) worden opgehangen. Hierdoor wordt de jaloezie niet vuil (stof e.d.) en behoeft deze derhalve niet schoongemaakt te worden. De lamellen van een jaloezie kunnen vaak via een bedieningsketting of koord centraal bediend worden om de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt, te regelen.

Wat kunnen wij voor uw betekenen?

Op maat gemaakte jaloezieen worden exact voor u op maat gemaakt. De breedte, hoogte en de afwerking zoals door u bepaald. Deze oplossing is optimaal voor extra brede of hoge ramen maar ook de allermooiste oplossing. Laat het product exact aansluiten, geen (minimale) kieren. Ook is het product te configureren naar u wensen. Bediening links of rechts? Zijgeleiding of extra breed ladderband met een andere kleur? Het kan allemaal. Ook is het kleuraanbod vele malen groter.

top