fbpx

Kwalitatieve (duo)rolgordijnen
Bestel je rolgordijn op maat

Als u opzoek bent naar raamdecoratie die u overdag van privacy voorziet, en s’nachts de wereld buiten houdt, dan zijn onze Duo Rolgordijnen ideaal! Ze werken heel eenvoudig. Met strippen van transparante stof kunt u het rolgordijn aanpassen naar uw wensen. duorolgordijnen

Hoge kwaliteit en afwerking‎.

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij ons bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties. De meeste stoffen zijn bovendien geschikt voor duo rolgordijn. Omdat een duo rolgordijn uit twee lagen stof met transparante en niet-transparante banen bestaat, kun je beide lagen flexibel verschuiven, zodat je zelf de lichtinval én je privacy bepaalt. Voor iedere woonstijl zijn er vele mogelijkheden en vele manieren van afwerking of bediening.

Extra brede banen duo rolgordijn

Naast het standaard duo rolgordijn kan je ook kiezen voor de extra brede banen duo rolgordijn. Deze extra brede banen vormen een opvallende nieuwe raamdecoratie voor je moderne interieur. De Duo rolgordijn met brede banen filtert en verzacht het daglicht op een zeer stijlvolle wijze en biedt ook voldoende privacy op momenten dat jij dat wenst. De Duo-stoffencollectie heeft prachtige afwerking, mooie transparante stoffen, geweven effecten en een modieuze selectie van combinaties.

Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen:

• open, voor vrij doorzicht
• halfopen, voor gefilterde lichtinval
• gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

top